Om oss

Kjære mulige kunde!

Aqua-tec er et selskap i gruppe som driver med salg og produksjon av massasjebad over hele verden. Våre hovedkontor ligger i USA og Canada, hvor vi også har alle våre fabrikker. Over 30 års erfaring i bransjen gjør at vi kjenner markedet, og ikke minst kundens behov. Vi leverer til store kjeder og mindre, enkeltstående forhandlere over hele Norge, samt i Sverige og Danmark. Vi har bl.a. forhandlere som Obs bygg, Borg hytte og spa, Villa hytte og fritid og Bademiljø.

Kvalitetskontroll

Noe av det viktigste når du skal investere i et massasjebad, er at det du kjøper holder høy standard og topp kvalitet. Dette er noe av det vi virkelig fokuserer på når vi produserer våre bad. Vi stiller høye krav til oss selv, alle våre ansatte, samt våre kontrollinstanser som tester alle varer før de forlater våre fabrikker. På alle våre fabrikker har vi minimum tre kontrollstasjoner hvor varene testes grundig før de pakkes og gjøres klar til sending.

Kvalitet

Det som skiller oss fra de fleste konkurrenter er at våre bad er 100% produsert i Nord-Amerika. Mange av våre amerikanske konkurrenter produserer nå sine bad i Mexico for å spare penger, noe vi mener går utover kvaliteten på produktene. Kvalitet og nøyaktighet kan reduseres når man produserer slike produkter i land hvor krav og standard ikke er slik vi er vant med. Om du velger oss som din leverandør, kan du være sikker på at du får det beste på markedet.

Opplæring

Alle ansatte, både selgere og servicepersonell, må gjennomgå kurs og opplæring ved vår opplæringsavdeling i Ontario/Toronto – Canada.

 Valget

Hvorfor skal man velge et spa fra oss, fremfor andre? “Alle” leverandører sier de har det beste, og vi er uten unntak en av dem.

Noe av det som bør telle mest er vissheten om at produsenten og selskapet man handler med er en trygg og sikker leverandør. Ikke bare av selve badet, men også av service og deler man kan komme til å trenge i fremtiden. Husk at et massasjebad er noe som er i drift 24 timer i døgnet, så før eller siden vil man trenge slitedeler eller service. Da er det viktig at man ikke handler varer av selskaper som kun er i markedet for å “skumme fløten” i gode tider. I markedet er det i dag mange aktører som handler inn billige bad fra Asia og selger dem rimelig i Europa. De sier ofte at badet er produsert i enten USA eller Canada, begge kjent som massasjebadenes “hjemland”, og dekker seg ofte bak at ett eller to av komponentene i badene er produsert der.

Sunrise Spas som vi representerer, har produsert og solgt bad over hele verden i over 30 år. Hovedkontoret ligger i Grimsby, en by like utenfor Toronto i Canada. Her ligger også fabrikken som produserer Sunrise spas.
I tillegg har de to fabrikker i USA. I Orlando produseres de meget populære Dreammaker spas som vi har solgt et stort antall av i Norge.  Den andre fabrikken ligger i Pennsylvania, der det produseres store “swimspa”.  Et eget patentert system gjør at konkurransesvømmere faktisk kan benytte dem til trening, da de har mye motstand i strømmene.
Sunrise Spas benytter bare de beste komponenter i sine bad, deres motto er “Produktene våre er laget for å vare lenge”.

Våre bad er forskjellig utstyrt, og det er som med biler; tilleggsutstyr og størrelse bestemmer ofte prisen. Men uansett pris garanterer vi bad av ypperste kvalitet, med de beste komponenter. Bad bygget i Lucite akryl som er antibakteriell, og ozonrensing som meget effektivt hjelper med å holde badet rent og fritt for bakterier.
Vår filtre er produsert av Plateco i USA.
Alle våre bad er også vinterisolerte. Vi benytter Green Guard isolasjonssystem for å gi best mulig isolasjon i badene. Dette er Rockwool, som blir brukt til å isolere bl.a. hus. Disse isolasjonsmattene er beskyttet i plast, så skulle man være uheldig å få en lekkasje, så er isolasjonen beskyttet for vann, samt det er utrolig lett å komme til alle kriker og kroker i badet, uten å måtte sage bort byggskum.

De aller rimeligste badene våres  er isolert ved et såkalt “full foam system”, som vil si at de bruker en ny type byggskum som er enda mer luftig enn tradisjonelt byggskum. Isolasjon i skum med et nettverk av ørsmå luftceller forminsker varmetapet. Luftlommer i skummet sørger for ekstra isolasjon ved å kapsle inn varmen. Ved å isolere den indre delen av badet samtidig som en beholder en barriere mellom skum og sidevegger, føres varmen fra pumpen tilbake til røropplegget. Dette holder driftskostnadene lave.

Aqua-tec er distributør til hele Norden, og har det hele og fulle ansvar i vår region. Vi har service og deletilgang i store deler av Norge. Men det må nevnes at våre bad er bygget slik at alle som er litt nevenyttig/handy (eller har en handy venn?) enkelt kan skifte ut de aller fleste deler selv, om man ønsker det. Vi har servicevideoer som viser hvordan man enkelt bytter deler.

Besøk oss gjerne i vårt showroom på Trollhaugmyra 8 på Straume, kun 16 min. kjøring fra Bergen sentrum. For å være sikker på at en av våre ansatte har den tiden til deg, som du fortjener, anbefaler vi og avtale tidspunkt for når det passer deg å komme innom oss. post@aqua-tec.no

Vi håper at vi kan få hjelpe deg med din drøm om å eie et spa – for det var vel derfor du fant oss, var det ikke?