Referanser

Solveig N., Eidsfoss i Vestfold


Hei! Vi er strålende fornøyd! Våknet lørdags morgen (min bursdag) og var helt utslitt etter 12-14 timers matlaging dagen i forveien, så var jublende lykkelig da det allerede var 37 grader i vannet (bad montert dagen før) og vi fikk tatt oss et bad på morrakvisten før resten av stresset begynte. Siden har vi badet flere ganger, har vært en fryd å ta morrakaffen uti der. Alt regnet i det siste slår inn på formen min, så om morran har jeg problemer med å gå. Men dette kommer til å endre hverdagen min! Nå har vi fått utvidet bua og bygd trapp også, så vi kan lukke det inne og låse hvis vi ikke er hjemme! Gleder meg allerede til kveldsbadet.  Tusen takk for super service og ikke minst hurtighet!

Dan, Sotra


Hei. Vi vil bare si at vi er suuuperfornøyd. Min kjære bruker nå microboblene 2 ganger i uken og har aldri vært så fin i huden (og hun har slitt i mange år). Helt frem til badet kom på plass har hun måttet smøre seg med kremer flere ganger for dagen. Nå har hun mer eller mindre unngått kremer siden badet kom på plass!

Anne Beate, Voss


Da er badet levert. Tusen takk for kjempe flott service og god hjelp fra han som leverte. Vi kommer til å anbefale dere videre til våre venner som skal kjøpe seg Spa😋 Mvh Anne Beate

Morten i Myrkdalen


Vi var lenge på jakt etter et kvalitets bad som hadde god isolasjon og riktig teknologi for å kunne stå på fjellet i kalde og snørikt område i Myrkdalen på Voss. Vi sjekket med flere hyttenaboer og etter det var det ikke tvil om hvem vi skulle velge. Det ble Sunrise spa med wifi styring ifra Domotec. Dette badet kan vi styre 100% hjemme ifra. Vi kan sjekke om der er strøm, temperaturen, rensing mm. Dette har gitt oss den beste trygghet. Servicen er også meget bra, er det noe kan vi ringe og vi får hjelp til det som vi lurer på. Vi har sjekket strømforbruket igjennom 12 mnd. Og det er nesten ikke merkbart…. Meget godt kjøp, vi er superfornøyd.

Helge Andersen


Vi kjøpte bad på messe i Bergen for 4 år siden, merke Sunrise. Det er den beste investeringen jeg noen gang har gjort. Ikke det billigste badet på markedet, men vi har til gjengjeld ikke hatt et eneste problem. Meget enkelt vedlikehold, badet lever stort sett sitt eget liv.  Kan anbefales!