Svømmebasseng

Bygg ditt eget Svømmebasseng.

Interline Svømmebasseng Bali; et luksuriøst familievennlig basseng som kan være både nedsenket i bakken eller settes rett i hagen over bakken. Med et Interline Bali-svømmebasseng velger du mange år med deilig bading, hjemme.

Interline har valgt det beste materialet “Nordic Pine”, klasse 1 treverk, og et enkelt og sterkt byggesystem. Dette gjør Interline Bali-bassenget enkelt å bygge.- og vi garanterer det!

“Nordic pine” – svømmebassenget Interline Bali er kjent for sin holdbarhet (klasse 1). Selv i et vått miljø, er denne typen tre fortsatt i optimal stand i mange år. Disse trebjelkene blir først tørket til 18% – 22%, hvilket gjør det mulig å impregnere dem i klasse 1.
Klasse 1 er en vakuum-impregneringsteknikk der impregneringsmaterialet presses under trykk inn i tømmeret, der resultatet er at impregneringsmiddelet trenger dypt inn i treverket. En ekstra fordel med denne holdbarheten er at det ikke er nødvendig å male treet, og det er også godt for miljøet. Videre har treet FSC-sertifisering.

Bassengets vegger er 45 mm tykke og derfor ekstremt termisk isolert. Svømmebassenget har en høy kvalitet med en tykkelse på 70/100.
Et Interline Bali trebasseng er bygget ved å stable bjelkene oppå hverandre. Takket være spor- og fjærforbindelse på bunnen og toppen av bjelkene, blir det en optimal trykkfordeling av vannet mot bjelkene. Ved å bruke not og fjær, er konstruksjonen sterkere enn når bjelkene er lagt på hverandre uten sying. Hvis du velger et ovalt badekar, absorberes vannets sidetrykk av sterke galvaniserte stålprofiler.
Endene på trebjelkene er ferdigbehandlet og skaper et flott utseende på badets side. Denne metoden brukes også til å belegge stålprofilene.

Med ditt nye Interline Bali trebasseng vil du motta en omfattende bygningsinstruksjon. Ved hjelp av disse tegningene og detaljerte forklaringer kan du sette sammen ditt eget basseng.

Interline bassenget leveres komplett med dekke, sandfilter med selvsugende pumpe, tilkoblingssettet, filter sand, teppeunderlag, innebygde deler (skimmer, inntaksdel) og trapp/stige i rustfritt stål.

Produsentens garanti: Det er 2 års garanti på pumpe / filter, 2 år på liner og 10 år på bassenget

Varmepumpe inngår ikke i prisen. Pris for dette er kr. 15.000,-

INTERLINE-BALI